új év.

Boldog új Évet kedves Olvasók! Elmúlt a karácsonyi hajtás, kicsit fellélegezhetünk végre. Összességében nem panaszkodhatok, jól teltek az ünnepek. Zsófi értelme egyre inkább nyiladozik, egyre többet megért a világból, öröm nézni, de tényleg! Különös élmény volt az első szülinapját is megünnepelni, hiszen nemrég még elveszett a pólyában, most meg dumál, mászkál, mindent megmagyaráz.Karácsonyra a legszebb dolgok kaptuk tőle, elkezdett önállóan totyogni!! Hihetetlenül büszkék vagyunk rá!

Szilveszterezni pedig Reniéknél voltunk Vértesacsán, nagyon szuper volt együtt lenni! Eszegettünk, iszogattunk ,hajnalig beszélgettünk és rengeteget nevettünk, jobb feltöltődést elképzelni sem tudtam volna az új évre!

És ami még nagyon jó hír, elkezdődtek újra az edzések is, alig vártam hogy elkezdhessem ledolgozni a bejgliket és sütiket. Viszont ennyi idő alatt meglepően elszokott a bőröm a nyúzástól, de azért a figurák ugyanúgy mentek, mint az ünnepek előtt. Nagyon vártam már, hogy edzhessek, nagyon belebolondultam ebbe a sportba. :)